Sikkerhet og personvern

 
 Vi setter pris på ditt besøk på våre nettsider, og at du viser interesse for våre produkter. Vi ønsker at du skal føle deg trygg når du besøker våre sider, og forsikrer deg om at personlig informasjon behandles på en sikker måte av oss som behandlingsansvarlig.
Vi har forpliktet oss til å beskytte ditt personvern. Du kan gå til de fleste Web-sidene våre uten å gi oss noe informasjon om deg selv. Men noen ganger trenger vi informasjon for å gi deg tjenester som du ber om, og denne erklæringen om vern av personlige opplysninger gir opplysninger om innsamling av data og bruk av data i slike situasjoner.

Innsamling av personlige opplysninger
Vi samler også inn enkelte opplysninger om maskinvaren og programvaren din. Disse opplysningene kan være: IP-adresse, Web-lesertype, operativsystem, domenenavn, tilgangstid og henvisende Web-områdeadresser. Denne informasjonen brukes til å drive tjenesten, opprettholde kvaliteten på tjenesten og gi generell statistikk for bruken av vår nettside.

Bruk av personlige opplysninger
Vi bruker de personlige opplysningene til følgende formål:
  • For å sikre at området dekker dine behov.
  • For å levere produkter og tjenester, som nyhetsbrev, spesialtilbud og annen informasjon som du ber om eller kjøper.
  • For å hjelpe oss med å lage og publisere innhold som er relevant for deg.
  • For å varsle deg om nye varer, spesialtilbud, oppdatert informasjon og andre nye tjenester fra oss, hvis du ber om det.
Kontroll av personlige opplysninger
Når du registrerer deg, eller på annen måte gir oss personlige opplysninger, vil vi ikke dele denne informasjonen med tredjeparter uten din tillatelse, med unntak av de begrensede unntakene som allerede er nevnt. Informasjonen vil bare bli brukt til formålene nevnt ovenfor. Hvis du registrerer deg, forteller du oss også hvordan og om du vil at vi skal kommunisere med deg.
Tilgang til de personlige opplysningene
Vi gir deg midler til å sikre at de personlige opplysningene dine er riktige og oppdaterte. Hvis du registrerer deg på vår hjemmeside vil du ha full oversikt over bestillingen din til en hver tid.

Hva er GDPR?

EUs nye reform om integritet, bedre kjent som GDPR (General Data Protection Regulation) er laget for å ytterligere verne om din datasikkerhet. Integritet prioriteres høyt hos Veibel AS og det er av stor viktighet for oss at du kjenner deg helt trygg på hvordan vi håndterer nettopp dine personopplysninger.

Samtykke for markedsføring

Du nå kan velge om du ønsker tilbud og informasjon på e-post,

Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke til markedsføring. For å få oversikt over eller gjøre endringer på ditt samtykke kan du enkelt gjøre dette fra «Min side». Du kan også melde deg av i nyhetsbrevet. Ta gjerne kontakt med kundeservice på 400 04 580 for ytterligere spørsmål.

Avsender vil alltid være Veibel AS og DAB-butikken.no

 

VEIBEL AS, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Den behandlingsansvarlige har det øverste ansvaret for å sikre at all behandling og håndtering av personopplysninger skjer i samsvar med gjeldene lovgivning.

Det er frivillig å bruke denne tjenesten, og du kan når som helst endre ditt samtykke på ”min side”. I samsvar med gjeldene lovgivning har du rett til å få innsyn i opplysningene vi har om deg og du kan når som helst slette eller rette dine personopplysninger i henhold til våre rettslige forpliktelser.

 

Kort fortalt hva dette betyr for deg

– EUs nye personvernreformer skapt for å bedre din datasikkerhet på tvers av Europeiske landegrenser i EU- og EØS-land.

– Personvern prioriteres høyt hos Veibel AS, og vi har tilpasset vilkårene for bruk av persondata for å ivareta dine rettigheter.

 

Økt trygghet og bedre oversikt over dine samtykker 

Det vil bli enda enklere å ha oversikt eller endre dine samtykker til markedsføring. Du kan til enhver tid gå inn på «Min Side» for oversikt og endring av dine samtykker.

Veibel AS hverken mottar, lagrer, behandler eller innhenter IKKE sensitive personopplysninger over våre kunder.

 

Vennligst ta kontakt ved spørsmål på claus@veibel.no eller tlf (+47) 40 00 45 80